Δεν θα διεκδικήσει εκ νέου τη Δημαρχία της πόλης Πλατό στον Καναδά...

Δεν θα διεκδικήσει εκ νέου τη Δημαρχία της πόλης Πλατό στον Καναδά ομογενής υποψήφια

Την απόφασή της να μην είναι υποψήφια δήμαρχος του Πλατό στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ανακοίνωσε η ελληνορωσικής καταγωγής δημοτική σύμβουλος- μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου του Δήμου του Μόντρεαλ Ελεν Φωτόπουλος, η οποία επανεκλέχθηκε δήμαρχος δύο φορές στην εν λόγω περιοχή.
Στην ανακοίνωση σημειώνει μεταξύ άλλων την απόφασή της να μην επιζητήσει την τρίτη συνεχή ανανέωση της θητείας της στην περιοχή του Πλατό: «Δεν ήταν εύκολη η απόφασή μου καθώς η δέσμευση και η αγάπη μου για σάς και για την περιοχή είναι ειλικρινής και ολοφάνερη. Αλλά μετά από 8 χρόνια απόλυτης αφοσίωσης στη Δημαρχία του Πλατό και θητείας ως δημοτικής συμβούλου από το 1994 στο Μάιλ Εντ, αποφάσισα να δώσω τα σκήπτρα στον συνάδελφο Μισέλ Λαμπρέκ».
Η Ελεν Φωτόπουλος κάτοχος τιμητικής ελληνικής υπηκοότητας έχει υποστηρίξει την «ελληνοκρατούμενη» λεωφόρο Parc Avenue με πολλές επιχειρήσεις ελληνικής ιδιοκτησίας. Μάλιστα αποχωρεί από την περιοχή χωρίς να έχει ολοκληρώσει το όνειρό της να δει στον ιστορικό δρόμο μια ελληνική γωνιά. Η Ελεν Φωτόπουλος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για πολιτική καριέρα σε ομοσπονδιακά αξιώματα ή σε άλλο δημοτικό διαμέρισμα του δήμου του Μόντρεαλ.
Πηγή: greek insight

NO COMMENTS

Leave a Reply