Τα ελληνόφωνα σχολεία Σωκράτης-Δημοσθένης του Μόντρεάλ τιμούν τον Δημήτρη Σούδα

Τα ελληνόφωνα σχολεία Σωκράτης-Δημοσθένης του Μόντρεάλ τιμούν τον Δημήτρη Σούδα

Ο Δημήτρης Σούδας, διευθυντής επικοινωνιών της καναδικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο και ο κύριος ομιλητής του ετήσιου αποχαιρετιστήριου πρωινού των μαθητών της 6ης Δημοτικού των σχολείων “Σωκράτης-Δημοσθένης” την Πέμπτη 3 Μαΐου 9.30 το πρωί στο ελληνικό Κοινοτικό Κέντρο του Μόντρεαλ.

Ο Δημήτρης Σούδας, απόφοιτος του Δημοτικού Σχολείου “Σωκράτης” ο ίδιος, θα μιλήσει για την εμπειρία του στο ημερήσιο ελληνόγλωσσο σχολείο καθώς και για την καριέρα του, η οποία τον έφερε στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου του Καναδού πρωθυπουργού Στίβεν Χάρπερ και σήμερα στη θέση του διευθυντού επικοινωνιών της Καναδικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στην εν λόγω εκδήλωση ο γερουσιαστής Λεων. Χουσάκος θα απονείμει στο Δημήτρη Σούδα το μετάλλιο του αδαμάντινου Ιωβηλαίου της βασίλισσας, μια από τις ανώτατες διακρίσεις του Καναδικού κράτους.

Η παρουσία του Δημήτρη Σούδα στο αποχαιρετιστήριο πρωινό των αποφοίτων των ημερήσιων δημοτικών σχολείων της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ είναι μεγάλης σημασίας για τους μαθητές καθώς αποτελεί πρότυπο επιτυχημένου Ελληνοκαναδού πολίτη με βαθιές ρίζες και σεβασμό στην Κοινότητά του.

 

(Πηγή: ana-mpa)

NO COMMENTS

Leave a Reply